Άγγελος Χριστοφίδης

Γεννήθηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια το 1980. Ασχολήθηκε με την κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο, με συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με το θαλάσσιο σκι, και τα τελευταία χρόνια με το καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης. Το 2010 προχώρησε στην ίδρυση της ομάδας και τo 2011 πραγματοποίησε τον πρώτο διάπλου Αιγαίου από την Ερέτρια μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης. Το 2012 ολοκλήρωσε τον διάπλου Βορείου Αιγαίου, το 2013 τον διάπλου Πειραιάς - Χανιά, το 2014 το «Ελλάδα 1000 Μίλια» από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελλόριζο, το 2015 το Θεσσαλονίκη - Πειραιάς και το 2016 το Πάτρα - Κύθηρα. Είναι υπ. Διδάκτωρ Κλασικής Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και παράλληλα εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο.

Άγγελος Μηνούδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Αποφοίτησε από την Σχολή Πλοιάρχων Ε.Ν. Ασπροπύργου το 1997, από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1999 και από τη Σχολή Ικάρων το 2008. Θήτευσε ως κυβερνήτης ναυαγοσωστικού πλοίου του Λιμενικού Σώματος επί τέσσερα συναπτά έτη, με σημαντική προσφορά στον τομέα Έρευνας και Διάσωσης και ακολούθως στην Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Λ.Σ. ως χειριστής αεροπλάνων. Ασχολείται με το άθλημα του καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης από το 2010, έχοντας πραγματοποιήσει τον περίπλου της Λευκάδας και της Ιθάκης και έχοντας συμμετάσχει στον 1ο διάπλου Μαλιακού. Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της ομάδας.

Γιώργος Καραγιαννίδης

Γεννήθηκε στο Πυθαγόρειο Σάμου το 1963. Ασχολήθηκε με την κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο. Με το καγιάκ ανοιχτής θάλασσας ασχολείται από το 2005. Έχει πραγματοποιήσει τον περίπλου Σάμου, Σκιάθου και Σκοπέλου και πολλές φορές τον διάπλου του Μαλιακού κόλπου. Από το 2004 είναι Καθηγητής Ψηφιακών Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Αποστόλης Κάτσινος

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1987. Αποφοίτησε από τη Σχολή
Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2009, από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου
Πανεπιστημίου ως μεταπτυχιακός το 2011 και από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 2012. Ασχολείται με το άθλημα του καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης
από το 2013. Το 2015 συμμετείχε στον διάπλου της ομάδας Βουλιαγμένη - Παλαιό Φάληρο και το 2016 στον διάπλου Πάτρα - Κύθηρα.

Γιώργος Χαλικιάς

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Χρηματοοικονομικά και εργάζεται ως οικονομικός αναλυτής σε ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Πλαισίωσε υποστηρικτικά την ομάδα για τον διάπλου «Ελλάδα 1000 Μίλια», ενώ τον Αύγουστο του 2014 πραγματοποίησε τον 1ο διάπλου του Μαλιακού κόλπου. Το 2015 συμμετείχε στον συμβολικό διάπλου της ομάδας για τα νοσήματα του αναπνευστικού, από τη Βουλιαγμένη μέχρι το Παλαιό Φάληρο. Επηρεασμένος από την αγάπη του για τη θάλασσα και την επιθυμία του να προσφέρει στον συνάνθρωπο, προσπαθεί να κατανοήσει την αλληλεπίδραση της δύναμης του υγρού στοιχείου, με τη δύναμη του εθελοντισμού σε κοινωνικό επίπεδο.

JoomShaper