Χρυσούλα Πέτρου

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1958  όπου και έζησε ως το 1973, οπότε μετακόμισε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1983.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master in Science) στη Μετεωρολογία. Εργάζεται στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από το 1986 ως προγνώστρια και είναι προϊστάμενη στο Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο. Είναι επιστημονικός σύμβουλος της ομάδας από την ίδρυσή της, παρέχοντας παράλληλα καθημερινή μετεωρολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αποστολών.
Χρήστος Φλεβοτόμος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Σπούδασε Computer Science με έμφαση στις Τηλεπικοινωνίες και απέκτησε MBA σε Technology Management.

Εργάζεται στον χώρο της πληροφορικής ως μηχανικός συστημάτων. Η ενασχόλησή του με τη θάλασσα ξεκίνησε εντατικά από το 2005, έχοντας ταξιδέψει με ταχύπλοα σκάφη στα περισσότερα νησιωτικά συμπλέγματα της Ελλάδας. Είναι επικεφαλής του πληρώματος θαλάσσιας υποστήριξης.
Ορφέας Καλαφάτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε απο το Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής του ΤΕΙ Αθήνας αλλά η κλίση του για τις καλές τέχνες και συγκεκριμένα την φωτογραφία "προκαθόρισαν" την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Η νησιώτικη καταγωγή (Νάξος) προσέδωσε στην άρρηκτη επαφή του με το υγρό στοιχείο, και έτσι απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ελεύθερη κατάδυση και το bodyboard. Αργότερα θα συντελέσει σε δύο διασώσεις λουομένων, κάτι που θα τον οδηγήσει στο να πιστοποιηθεί ως ναυαγοσώστης Ακτής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τις Λιμενικές Αρχές. Αποτελεί μέλος του πληρώματος θαλάσσιας υποστήριξης, έχοντας αναλάβει, μεταξύ άλλων, και την κινηματογράφηση των ναυτικών αποστολών.
JoomShaper