Το South Evian Gulf team γεννήθηκε στον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο το 2010, από τη βαθιά αγάπη μας για τη θάλασσα και τα ναυτικά ταξίδια. Μέσα από έναν διαρκή αγώνα με τον εαυτό μας, με δέος και σεβασμό απέναντι στην ανυπέρβλητη δύναμη του υγρού στοιχείου και με πίστη στο ομαδικό πνεύμα, χαράσσουμε κάθε χρόνο και νέες ρότες, με πυξίδα μας την ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Κάθε μεγάλη αποστολή του South Evian Gulf team είναι ένας κωπηλατικός μαραθώνιος εκατοντάδων ναυτικών μιλίων στην ανοιχτή θάλασσα, με όλες τις προκλήσεις που αυτό συνεπάγεται, ο οποίος πρωτίστως υπηρετεί έναν κοινωνικό σκοπό. Κάθε θαλασσινό ταξίδι μας είναι ταυτόχρονα μια δυνατότητα να μιλήσουμε με ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, προκειμένου από κοινού να σταθούμε στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, και ειδικότερα των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

To South Evian Gulf team δεν είναι ναυτικός όμιλος, ούτε αθλητικός σύλλογος. Είναι μια δεμένη ομάδα ανθρώπων που μέσα στη μεγάλη αβεβαιότητα της ζωής και της θάλασσας αγωνίζονται με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, για όσα αξίζει να αγωνίζεται κανείς. Σε μια θάλασσα πιθανοτήτων, κυνηγώντας το απίθανο.

JoomShaper